HIGIJENA I KOZMETIKA - Petprotector

 SVE ZA VAŠE LJUBIMCE
petprotector.rs@gmail.com
060 0421-558
Go to content
ŠAMPONI ZA PSE


GROOMIE ANTI-PARAZITSKI ŠAMPON
200 ml

Šampon protiv buva ,krpelja i ostalih parazita.
Sa svojom formulom obezbedjuje prevenciju od parazita koji borave na krznu psa. Ne izaziva iritaciju koze . Sa mirisom mente
Sastav: Natrijum lauril etar sulfat, H20, prirodna boja aroma, limunska kiselina, ulje lavande, konzervans.

GROOMIE -ŠAMPON ZA ŠTENCE
200 ml

Šampon omogućava pravilan rast i razvoj dlake kod štenadi. Ovaj proizvod se temelji na pažljivo odabranim supstancama. Proizvod je biorazgradiv i neškodljiv. Sa mirisom kokosa.
Sastav: Natrijum lauril sulfat, genagen, H2O, prirodna boja mackam, genapol, biljna ulja aroma, vitamin E, konzervans.

GROOMIE -ŠAMPON ZA BELE PSE
200 ml

Šampon je namenjen isključivo za pse bele dlake . Hrani i regeneriše,daje sjaja i čuva brirodno belu boju,sa mirisom breskve.
Sastav: Natrijum lauril sulfat, genagen, H2O, prirodna boja mackam,sjaj, genapol, biljna ulja aroma, anionski tensid, konzervans.

GROOMIE -ŠAMPON ZA CRNU I TAMNU DLAKU
200 ml

Groomie šampon za crnu i tamnu dlaku daje svilenkasti sjaj dlake, pojačava prirodnu boju dlake,bogat vitaminom F. Sa mirisom jabuke.
Sastav: Natrijum lauril sulfat, genagen, H2O, alkohol, aroma, vitamin F.

GROOMIE -ŠAMPON ZA DUGU DLAKU
200 ml

Svojom posebnom formulom namenjen je psima duge dlake. Njegova aktivna formula temeljno čisti dlaku. Bogat biljnim uljima ,vitaminom E, dubinski hrani i regeneriše dlaku dajući joj sjaj i volumen.
Sastav: Natrijum lauril sulfat, genagen, H2O, mackam, pantenol, aroma, vitamin E, konzervans.


GROOMIE -ŠAMPON ZA KRATKU DLAKU
200 ml

Šampon sadrži prirodna ulja koji regenerativno deluju na epitel kože i jačaju , hrane folikul dlake . U svim vremenskim uslovima štite kožu dajući dlaci sjaj , bolji kvalitet i svežinu. Sa mirisom maline.
Sastav: Natrijum lauril sulfat, genapol, H2O, prirodna boja,  aroma, bilja ulja,  konzervans.


GROOMIE -BALZAM
200 ml

Visokokoncentrovani regenerator za pse, uklanja neugodne mirise, osvežava kožu i dlaku. Olakšava  raščešljavanje, revitalizuje, omekšava i hidrira dlaku, čineći je sjajnijom. Namenjen je za sve boje i tipove dlake. Može se naneti direktno na dlaku ili razrediti sa vodom (razmera 10:1).
Sastav: Voda, centrimonijum hlorid, stearil alkohol, etanol, glicerol, vitamin E, pantenol, miris.
FRESH 'N cLEAN -ZA ŠTENCE I MAČKE
200 ml

Sastav: Sodium laureth sulfate, cocoamidopropyl betaine, hydantoin 5 urea, coco di-ethanol amide, disodium laureth semisulfosuccinat, vit. A, vit. E, propil, butil, izobutil, miris vanile, voda.
Indikacije: Šampon sa mirisom vanile. Formulacija sadrži alantion i disodium laureth semisulfosuccinat koji deluje blagotvorno i čuva kožu štenadi, pH neutralan što obezbeđuje dobro podnošenje i nakon svakodnevne upotrebe. Sadrži vitamine A i E koji regenerativno deluju na epitel kože i jačaju i hrane folikul dlake i u svim vremenskim uslovima štite kožu dajući dlaci sjaj, bolji kvalitet i svežinu.FRESH 'N cLEAN -ZA DUGU DLAKU
200 ml

Sastav: Sodium laureth sulfate, cocoamidopropyl betaine, glycoldistearate/laureth-10, coco di-ethanol amide, vit. A, vit. E, propil, butil, izobutil, miris jagode, voda.
Indikacije: Šampon sa mirisom jagode napravljen od vrhunskih sirovina koje obezbeđuju kvalitetno i dugoročno održavanje dlake kod svih rasa pasa duge dlake. Sadrži vitamine A i E koji regenerativno deluju na epitel kože i jačaju i hrane folikul dlake. U svim vremenskim uslovima štite kožu dajući dlaci sjaj, bolji kvalitet i svežinu.

FRESH 'N cLEAN -ZA KRATKU DLAKU
200 ml

Sastav:Sodium laureth sulfate, cocoamidopropyl betaine, hydantoin 5 urea, coco di-ethanol amide, vit. A, vit. E, propil, butil, izobutil, miris kokosa, voda.
Indikacije: Šampon s mirisom kokosa. Sadrži vitamine A i E koji regenerativno deluju na epitel kože i jačaju i hrane folikul dlake i u svim vremenskim uslovima štite kožu dajući dlaci sjaj, bolji kvalitet i svežinu.
FRESH 'N cLEAN -ANTIPARAZITSKI
200 ml

Sastav: Sodium laureth sulfate, cocoamidopropyl betaine, cocamide DEA, sodium chloride, disodium laureth semisulphosuccnat, vitamin A, vitamin E, methyl chloroisothiazolinone, methyl isothiazolnone, miris tropskog voća, prečišćena voda.
Indikacije: Sadrži vitamine A i E koji regenerativno deluju na epitel kože i jačaju i hrane folikul dlake i u svim vremenskim uslovima štite kožu dajući dlaci sjaj, bolji kvalitet i svežinu.FRESH 'N cLEAN -ANTIPARAZITSKI UNIVERZALNI
125 ml

Sastav: Sodium laureth sulfate, cocoamidopropyl betaine, cocamide DEA, sodium chloride, disodium laureth semisulphosuccnat, vitamin A, vitamin E, methyl chloroisothiazolinone, methyl isothiazolnone, miris tropskog voća, prečišćena voda.
Indikacije: Sadrži vitamine A i E koji regenerativno deluju na epitel kože i jačaju i hrane folikul dlake i u svim vremenskim uslovima štite kožu dajući dlaci sjaj, bolji kvalitet i svežinu. Ph neutralan.NUTRIPET ANTI-PARAZITSKI ŠAMPON
100 ml

Šampon namenjen psima, protiv buva, krpelja i ostalih parazita. Sa svojom posebnom formulom obezbeđuje prevenciju od parazita koji borave na krznu i koži psa. PH neutralan i koristi se isključivo za tretman pasa.
Optimalna razređenost: na 1000ml tople vode – 100ml šampona.
NUTRIPET - ŠAMPON ZA ŠTENCE KAMILICA
200 ml

Šampon i balzam u jednom za dvevnu upotrebu. PH neutralan.
Šampon na biljnoj bazi sa nežnom mirisnom notom kamilice, svojom posebnom formulom prilagođen je štencima.
Njegova aktivna formula temeljno čisti dlaku od korena do vrha. Bogat umirujućim ekstratima kamilice, pomaže sprečavanje dehidracije kože nakon kupanja.
NUTRIPET - ŠAMPON ZA PSE ZA DUGU DLAKU
200 ml

Šampon i balzam u jednom za dvevnu upotrebu. PH neutralan.
Šampon na biljnoj bazi sa nežnom mirisnom notom aloe vere, svojom posebnom formulom namenjen je psima duge dlake.
Obogaćen vitaminima, dubinski hrani i regeneriše dlaku, dajući joj sjaj i volumen
NUTRIPET - ŠAMPON ZA PSE ZA KRATKU DLAKU
200 ml

Šampon i balzam u jednom za dvevnu upotrebu. PH neutralan.
Šampon na biljnoj bazi sa nežnom mirisnom notom divljeg kestena, svojom posebnom formulom namenjen je kratkodlakim psima.
Obogaćen vitaminima, dubinski hrani i regeneriše dlaku, dajući joj sjaj i volumen.
NUTRIPET - ŠAMPON ZA PSE ZA OŠTRU DLAKU
200 ml

Šampon i balzam u jednom za dvevnu upotrebu. PH neutralan.
Šampon na biljnoj bazi sa nežnom mirisnom notom badema, svojom posebnom formulom namenjen je psima oštre dlake.
Obogaćen proteinima i vitaminima, dubinski hrani i regeneriše dlaku, dajući joj sjaj i volumen.
NUTRIPET - ŠAMPON ZA PSE ZA SUVO KUPANJE
100 gr

Nutripet šampon za suvo kupanje je puder za suvo kupanje pasa, mačaka i drugih krznašica.
Šampon neutrališe neprijatne mirise i čini dlaku lepom i negovanom.
Sa svojom neutranošću, pogodan je za čestu upotrebu, naročito kod mlađih životinja.
TRIXIE - BLAG ŠAMPON ZA ŠTENCE PUPPY
250 ml

TRIXIE Šampon za štenad PUPPY
Primena: kozmetički proizvod za pse
Sastav: 5-15% anionski tensid, <5% ansionski tensid, boja, dezinfekant, održiv parfem, alkohol, voda.
Proizvedeno za: Trixie Heimtierbedarf GmbH & Co. KG, Tarp, Nemačka


TRIXIE - ŠAMPON ZA BELE PSE
250 ml

TRIXIE Šampon za pse ColorWhite za belu dlaku
Primena: kozmetički proizvod za pse
Sastav: 5-15% anionski tensid, <5%ne ansionski tensid, boja, dezinfekant, održiv parfem, alkohol, voda.
Proizvedeno za: Trixie Heimtierbedarf GmbH & Co. KG, Tarp, Nemačk


PROIZVODI PROTIV SPOLJNIH PARAZITA
FIPRONTIX - AMPULE ZA MALE PSE od 5 do 10kg
1ml

Fiprontix Spot on je biocidni proizvod za opštu upotrebu i namenjen je malim rasama psa. U obliku je rastvora i nakapa se na kožu psa. Pruža zaštitu od kožnih parazita u periodu od mesec dana.
Sastav: Fipronil 6,5%, Permetrin 42,4%, Piriproksifen 0,8%
Način upotrebe: Razgrnuti dlaku psa i nakapati direktno na kožu na četiri mesta duž kičme psa.Preporučuje se izbegavanje kvašenja nakon primene.
FIPRONTIX - AMPULE ZA SREDNJE PSE od 10 do 20kg
2ml

Fiprontix Spot on je biocidni proizvod za opštu upotrebu i namenjen je srednjim rasama psa ( 10-20kg ). U obliku je rastvora i nakapa se na kožu psa. Pruža zaštitu od kožnih parazita u periodu od mesec dana.
Sastav: Fipronil 6,5%, Permetrin 42,4%, Piriproksifen 0,8%
Način upotrebe: Razgrnuti dlaku psa i nakapati direktno na kožu na četiri mesta duž kičme psa.Preporučuje se izbegavanje kvašenja nakon primene.
FIPRONTIX - AMPULE ZA VELIKE PSE od 20 do 40kg
4ml

Fiprontix Spot on je biocidni proizvod za opštu upotrebu i namenjen je velikim rasama psa ( 20-40kg ). U obliku je rastvora i nakapa se na kožu psa. Pruža zaštitu od kožnih parazita u periodu od mesec dana.
Sastav: Fipronil 6,5%, Permetrin 42,4%, Piriproksifen 0,8%
Način upotrebe: Razgrnuti dlaku psa i nakapati direktno na kožu na četiri mesta duž kičme psa.Preporučuje se izbegavanje kvašenja nakon primene.
FIPRONTIX - ANTIPARAZITSKI SPREJ
100ml/200ml

Namenjen je za suzbijanje buva i krpelja kod pasa. Uspešno suzbija buve i krpelje i rezidualno dejstvo i zaštita se nastavljaju do mesec dana nakon primene.
Način upotrebe: Preparat primeniti dok je pas u stojećem položaju. Prvo razgrnuti dlaku da koža postane vidljiva. Primeniti suprotno od pravca kretanja dlake kako bi preparat stigao do kože.  Preparat primenjivati prksanjem po celom telu životinje sa razdaljine od oko 20-25cm, nanositi oko 2 do 5ml po 1kg telesne mase psa, odnosno 2-3 aplikacije prskalicom po kg telesne mase za bočicu od 200ml, ili 5-10 aplikacija prskalicom za bočicu do 100ml. Za aplikaciju po glavi preparat naprskati na rukavicu i nežno nanositi na životinju. Ne dozvoliti da preparat dospe u oči i uši psa. Psa očetkati sat vremena nakon primene. Primeniti po potrebi, ali ne ponavljati tretman preparatom na češće od mesec dana.
Sastav: Fipronil 0,3%, Piriproksifen 0,1% i Permetrin 1%,
FIPRONTIX - AMPULE ZA MALE PSE
7x1ml

Fiprontix Spot on je biocidni proizvod za opštu upotrebu i namenjen je malim rasama psa. U obliku je rastvora i nakapa se na kožu psa. Pruža zaštitu od kožnih parazita u periodu od mesec dana.
Sastav: Fipronil 6,5%, Permetrin 42,4%, Piriproksifen 0,8%
Način upotrebe: Razgrnuti dlaku psa i nakapati direktno na kožu na četiri mesta duž kičme psa.Preporučuje se izbegavanje kvašenja nakon primene.
FIPRONTIX - AMPULE ZA SREDNJE PSE
5x2ml

Fiprontix Spot on je biocidni proizvod za opštu upotrebu i namenjen je srednjim rasama psa ( 10-20kg ). U obliku je rastvora i nakapa se na kožu psa. Pruža zaštitu od kožnih parazita u periodu od mesec dana.
Sastav: Fipronil 6,5%, Permetrin 42,4%, Piriproksifen 0,8%
Način upotrebe: Razgrnuti dlaku psa i nakapati direktno na kožu na četiri mesta duž kičme psa.Preporučuje se izbegavanje kvašenja nakon primene.
FIPRONTIX - AMPULE ZA VELIKE PSE
5x4ml

Fiprontix Spot on je biocidni proizvod za opštu upotrebu i namenjen je velikim rasama psa ( 20-40kg ). U obliku je rastvora i nakapa se na kožu psa. Pruža zaštitu od kožnih parazita u periodu od mesec dana.
Sastav: Fipronil 6,5%, Permetrin 42,4%, Piriproksifen 0,8%
Način upotrebe: Razgrnuti dlaku psa i nakapati direktno na kožu na četiri mesta duž kičme psa.Preporučuje se izbegavanje kvašenja nakon primene.
PAN BUBI - PRAŠAK ZA SUZBIJANJE BUVA
30gr / 100gr

Prašak za suzbijanje buva, krpelja, bubašvaba, mrava i drugih gmižućih insekata.
Sastav: aktivna supstanca permetrin 2%.
Uputstvo za upotrebu: PAN BUBI je namenjen za opštu i profesionalnu upotrebu protiv gmižućih insekata. Ravnomerno naneti prašak iz teglice tako da ostane vidljiv trag i sloj na svim mestima gde su primećeni navedeni insekti i krpelji.
Tretman se radi efikasnijeg delovanja može ponoviti 7 dana kasnije.

PANCID TURBO - TEČNI KONCENTROVANI INSEKTICID
20ml

Sastav: Fipronil 5,00%, Piriproksifen 0,50% .
NAČIN UPOTREBE PANCID TURBO primenjuje se u : stambenim objektima (uključujući i kuhinjske prostorije), objektima za uzgoj i čuvanje životinja, zdravstvenim ustanovama prostorijama za obradu i skladištenje hrane , magacinima,  maloprodajnim objektima- prodavnicama poslovnim prostorima javnim objektima. Preparat se primenjuje razblažen vodom. Radni rastvor se aplicira prskanjem na površine: gde su staništa i putevi kretanja insekata: pukotine u zidu, površine i mesta gde su insekti primećeni, skrivena mesta iza nameštaja i opreme, vlažna i topla mesta, mesta gde postoje izvori hrane za insekte. Za prskanje se mogu koristiti ručne prskalice, kao i veće leđne prskalice na sopstveni pogon. Ručne prskalice su pogodne za primenu u domaćinstvu.

PANCID plus - TEČNI KONCENTROVANI INSEKTICID
50ml

Namenjen za opštu i profesionalnu upotrebu.
Sastav: Alfa cipermetrin 5,77% .
NAČIN UPOTREBE PANCID PLUS je piretroid širokog spektra, koji se primenjuje za kontrolu crvene kokošje grinje, i gmižućih insekata: bubašvaba i mrava. Primenjuje se u : stambenim objektima, zdravstvenim ustanovama prostorijama za obradu i skladištenje hrane restoranima, magacinima maloprodajnim objektima, poslovnim prostorima, javnim objektima – hotelima, fabrikama, radionicama, objektima za uzgoj i držanje piladi (farme). Preparat se primenjuje razblažen vodom.
UČESTALOST TRETMANA Za suzbijanje bubašvaba i mrava, tretman po potrebi ponoviti na 14 dana. Za suzbijanje crvene kokošje grinje u objektima za uzgoj živine, tretman izvršiti na početku turnusa, a po potrebi i tokom turnusa. Tretman vršiti najviše dva puta tokom turnusa.
HERBA MAX - BILJNA OGRLICA ZA PSE


HERBA MAX Ogrlica za pse za prijatan boravak u prirodi. Proizvod je na bazi prirodnih biljnih ulja koji neugodno deluje na buve i krpelje. Netoksičan je i potpuno bezopasan za životinje s prijatnim mirisom.
Način primene: Staviti ogrlicu psu oko vrata labavo, tako da možete provući dva prsta između vrata životinje i ogrlice, a onda odseći višak ogrlice. Višak odsečene ogrlice stavite na mesto gde životinja najčešće spava. Vodootporna je i ne ispira se. Preporučuje se da ogrlica bude sve vreme na psu.
Promeniti ogrlicu svaka 4 meseca.
MAGNUM OGRLICA - BILJNA OGRLICA ZA PSE

 
MAGNUM repelentna ogrlica posebno formulirana za odbijanje spoljašnjih parazita za pse i mačke. Ogrlica sadrži prirodno eterično biljno ulje i njihove ekstrakte. Zahvaljujući proizvodnom procesu ova ogrlica osigurava neprekidno otpuštanje prirodnih ekstrakata u trajanju od 4 meseca. Ogrlica je vodootporna.
Sastav: Kamforovo ulje 27%.  Ulje cimeta 23% -  eliminisanje komaraca. Ulje eukaliptusa 22% - snažni ekspektori, razređuju sluznicu u disajnom sistemu, imaju antivirusni, protivgljivični i antimikrobni rad..Lavanda 4%  - Biocidni pripravak -protiv insekata primarno. Limun eukaliptus 14%  (odbija insekte).  Pre stavljanja insekticidne ogrlice preporučuje se da ne kupa životinja 2-3 dana pre i posle jer je dokazano da tako postiže maksimalno brzo širenje po krznu i koži svoje ljubimce i na taj način osigurala maksimalan efekt u prvim danima postavljanja.
PELENE i PROSTIRKE ZA PSE


PET PROTECTOR PUPPIES PELENE - PROSTIRKE ZA VRŠENJE NUŽDE
60x40  -  10kom


Higijenske prostirke sa feromonima za pse. Idealne su za stvaranje higijenskih navika vašeg psa. Namnjene su za upotrebu kod kuće, prilikom putovanja, boravka u hotelu i stavljanja u transportnu torbu.
Pogodni su , ne samo za male štence, već i za ženke u periodu menstruacije i za pse koji pate od inkontinencije.
Prisustvo feromona na površini higijenskih prostirki uveliko olakšava proces privlačenja za vršenje nužde.

 

PET PROTECTOR PUPPIES PELENE - PROSTIRKE ZA VRŠENJE NUŽDE
60x60  -  10kom


Higijenske prostirke sa feromonima za pse. Idealne su za stvaranje higijenskih navika vašeg psa. Namnjene su za upotrebu kod kuće, prilikom putovanja, boravka u hotelu i stavljanja u transportnu torbu.
Pogodni su , ne samo za male štence, već i za ženke u periodu menstruacije i za pse koji pate od inkontinencije.
Prisustvo feromona na površini higijenskih prostirki uveliko olakšava proces privlačenja za vršenje nužde.

 PET PROTECTOR PUPPIES PELENE - PROSTIRKE ZA VRŠENJE NUŽDE
60x90  -  10kom


Higijenske prostirke sa feromonima za pse. Idealne su za stvaranje higijenskih navika vašeg psa. Namnjene su za upotrebu kod kuće, prilikom putovanja, boravka u hotelu i stavljanja u transportnu torbu.
Pogodni su , ne samo za male štence, već i za ženke u periodu menstruacije i za pse koji pate od inkontinencije.
Prisustvo feromona na površini higijenskih prostirki uveliko olakšava proces privlačenja za vršenje nužde.

 

PET PROTECTOR CARBON PUPPIES PELENE - KARBONSKE PROSTIRKE ZA PSE ZA VRŠENJE NUŽDE
60X60 10KOM

 
Puppies karbonske higijenske prostikrke imaju poboljšana svojstva apsorbcije, deluju antibakterijski i neutrališu neugodne mirise.
Upijajuće prostirke su idealne za stvaranje higijenski navika vašeg psa. Namenje su za upotrebu kod kuće, prilikom putovanja, boravka u hotelu i stavljanja u transportnu torbu.
Prisustvo feromona na površini higijenskih prostirki uveliko olakšavaju proces privikavanja vršenja nužde na higijenskoj prostirci.
Sastav: Gornji sloj - pamuk od netkane tkanine sa aktivnim ugljenikom, u obliku romboida za koncetrisanje tečnosti, što sprečava da se prolije po celoj površini prostirke. Neutralizuje neprijatan miris. Meki papirni materijal. Donji sloj - polietilenska folija koja sprečava curenje tečnosti na pod. Materijal za leplenje na pod.  
PET PROTECTOR CARBON PUPPIES PELENE - KARBONSKE PROSTIRKE ZA PSE ZA VRŠENJE NUŽDE
60X40 10KOM

 
Puppies karbonske higijenske prostikrke imaju poboljšana svojstva apsorbcije, deluju antibakterijski i neutrališu neugodne mirise.
Upijajuće prostirke su idealne za stvaranje higijenski navika vašeg psa. Namenje su za upotrebu kod kuće, prilikom putovanja, boravka u hotelu i stavljanja u transportnu torbu.
Prisustvo feromona na površini higijenskih prostirki uveliko olakšavaju proces privikavanja vršenja nužde na higijenskoj prostirci.
Sastav: Gornji sloj - pamuk od netkane tkanine sa aktivnim ugljenikom, u obliku romboida za koncetrisanje tečnosti, što sprečava da se prolije po celoj površini prostirke. Neutralizuje neprijatan miris. Meki papirni materijal. Donji sloj - polietilenska folija koja sprečava curenje tečnosti na pod. Materijal za leplenje na pod.  
PUPPIES VLAŽNE MARAMICE -  ZA OČI I UŠI
40kom

 
PUPPIES vlažne maramice za oči i uši, sa mirisom aloe vere.
Namena: ove vlažne maramice čiste oči i predeo oko očiju, odlične za pse koji imaju problema sa suzicama. Pogodne i za čišćenje ušiju.
Na prirodnoj bazi sa prirodnim ekstraktima.PUPPIES VLAŽNE MARAMICE - ZA ŠAPICE I TELO
40kom

 
PUPPIES vlažne maramice za telo i šapice, neutralnog mirisa, pogodne kako za štence tako i za starije pse.
Sastav: voda, C12-15 alkil benzoat, triglicetid kaprilične i kaprinske kiseline, glicerin, C12-13 alkil laktat, cetearet 20, gliceril stearat, cetearil izononanoat, cetil palmitat, glikol disterat, coco-glukozid, gliceril oleat, gliceril stearat, parfem, metilparaben, metilkloroizotiazolinon, metilizotiazolinon, etilparaben, limunska kiselina, limonen, linalool.
Namena: ove vlažne maramice čiste, dezodorišu i vraćaju sjaj krznu vašeg ljubimca. U praktičnom pakovanju koje se može ponovno zatvoriti, korisne su u posebnim prilikama kod dužih šetnji ili na putovanju. U slučaju kiše čiste i neutrališu neugodan miris koji dlaka može širiti.web by bojan.zeljkovic@gmail.com
Back to content